Free portfolio-workshop – Ilmainen portfolio-työpaja

Culture Open –hanke järjestää yhteistyössä JoMonin kanssa kulttuurialalla toimimiseen liittyvän portfolio-työpajan 20.3.2020. Työpaja on suunnattu maahanmuuttajataustaisille henkilöille, joilla on kiinnostusta työskentelyyn kulttuurialalla Suomessa.

TYÖPAJA ON ILMAINEN

Työpajan tavoitteena on parantaa maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tietoutta ja mahdollisuuksia kulttuurialalle työllistymisestä. Portfolio-työpajassa tutustutaan suomalaiseen kulttuurikenttään, erilaisiin taiteilijapolkuihin ja miten niille voi ohjautua sekä toteutetaan oma portfolio-sivusto.

Työpajan ohjaajana toimii Osuuskunta Sulaton toiminnanjohtaja Juha Lehtinen. Paikalla on myös luovien alojen taloushallintoon erikoistunut Maija Rämö, joka kertoo taiteilijoiden vaihtoehtoisista tavoista hoitaa laskutustaan ja omaa talouttaan. Päivän aikana on myös mahdollista tavata paikallisia taiteilijoita ja tutustua heidän työskentelyynsä.

Työpajassa on 15 paikkaa ja siihen voi ilmoittautua 19.3. klo 16 saakka. Pajan työskentelykielet ovat suomi ja englanti.

Free portfolio-workshop – Ilmainen portfolio-työpaja