Tule opettamaan suomea maahanmuuttajille!

Tule opettamaan suomea maahanmuuttajille!

Joensuun seudun monikulttuurisuusyhdistys JoMoni ry järjestää jälleen kesällä 2020 suomen kielen kesäkurssin. Pyydämme Sinua opettajaksi kesäkurssille. Kurssista on mahdollista saada opintopisteitä, koska se hyväksytään työharjoitteluksi S2-opintokokonaisuutta suorittaville.

Koronavirustilanteen vuoksi emme kuitenkaan vielä pysty antamaan tarkempia tietoja kurssin aikatauluista. Seuraamme viranomaisten tiedottamista ja toimimme niiden mukaan. Tavoitteenamme on kuitenkin järjestää kurssi tänäkin vuonna, vaikka se tarkoittaisi normaaleista käytännöistä poikkeamista.

Jos kurssi voidaan toteuttaa normaalisti, olisi kurssin toteutumisajankohta kesäkuun alusta heinäkuun puoleen väliin. Oppitunnit olisivat kahdesti viikossa iltapäivisin. Vaihtoehtoisia kurssin toteutustapoja voisivat olla esimerkiksi kurssin toteuttaminen pienryhmissä, kurssin alkamisajankohdan lykkääminen myöhemmäksi tai kurssin osittainen vieminen sähköiselle alustalle.

Jos kiinnostuit, laita meille sähköpostia osoitteeseen kielitoiminta@jomoni.fi. Kurssin opettajat pääsevät mukaan kurssin sisältöjen ja aikataulujen suunnitteluun, ja etenkin jos joudumme turvautumaan poikkeaviin järjestelyihin, on kurssin opettajien mielipiteet ja näkemykset meille tärkeitä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki opettamisesta kiinnostuneet! Tarjolla on arvokasta kokemusta opetustyöstä monenlaisten ihmisten parissa ja mahdollisuus kokeilla erilaisia tapoja opettaa.

Tule opettamaan suomea maahanmuuttajille!